fredag, mars 16, 2007

Syskon

Syster Lollo o bror Johan

Har haft ett bra dygn med mina bröder o idag även med systeryster. En kul kväll igår. God mat i Malmö o suddande fram till småtimmarna. Inser att jag går ut mer i Malmö än hemma i Hbg, ja t om enbart i Malmö. Kul iofs, synd bara att det alltid råkar bli på torsdagar då Malmö är ganska dött. Fast vad gör det när man har trevligt sällskap. Har skrattat massor det senaste dygnet. Mungiporna värker, det är nice!

Jag o bror Johan

Imorse vaknade jag av att snälla pappa ringde o informerade mig att jag gjorde smart i att omgående flytta min bil, innan bärgaren gjorde det. Ops! Jag hade missat världens minsta utfart igår kväll då jag parkerade bilen. Förstår inte att det så ofta dyker upp bärgare i min käre brors sällskap. Roligaste jag haft i kombination med bärgningskåren var vid pingst för två år sedan. Jag var o hoppade fallskärm i Västerås. Då hoppningen var slut åkte jag till Enköping för att hälsa på bror & co. Jag körde bil o var självklart nykter, fram till dess att bror & co ville fira mitt besök i Enköping med champange. I min värld dricker man inte en droppe alkohol om man ska köra bil! Detta är bror o jag helt överrens om, dock hade bror en lösning på detta. Han skulle betala min taxi tillbaka till Västerås o han skulle själv köra bilen till mig, dagen därpå. Jag var inte svår övertalad att skåla i lite champange då denna fina lösning lagts fram. Vad bror dock glömmer är att han kommer inte kunna köra bil förräns till kvällen dagen därpå, dvs jag skulle få min bil på tok för sent. Jag blev lite vrång tills dess att lösningen dök upp- en bärgningsbil! Som den självklaraste sak i världen lastar bärgaren upp min bil på flaket o skjutsar både mig o bil till Västerås. Döm av förvåningen då jag rullar in till hoppklubben mitt i natten med en bärgningsbil. Jag var hel, bilen hel- enda anledningen till bärgning, Man dricker inte o kör bil!

Nu ska jag göra mig fin för en mysig kväll med goda vänner. Vi ska fira Ullets födelsedag o jag kan inte förrän i natt berätta vad vi gjort. Det är en överraskning för Ullet:) Jag älskar överraskningar.

Imorgon bär det av till Simrishamn för lite jobb i ett par dagar. På onsdag var det tänkt att Paul, Ludde o jag skulle åkt till Kroatien för att kolla in vår ö, men det får vänta lite. Vi har alla ett alltför pressat schema o det känns bättre att stressa ner lite o istället åka ner då säsongen börjat på riktigt där nere. Det känns som ett sunt beslut.

2 kommentarer:

Cissi sa...

Är jag booortglömd? :´(

Ullis sa...

Nej Cissi du är inte bortglömd! Det är bara jag som är förvirrad o vimsig o har alltför mycket i skallen o kalendern. Jag ska bättra mig vännen. Pussen!