torsdag, februari 22, 2007

Positivt störd

Undrar just vad som menas med det?;)

Nu har jag bestämt att jag är frisk, synd bara att jag inte slutar hosta o snörvla för det. Jag är mycket piggare iaf o febern är borta. Full av energi inför arbetshelgen som börjar imorgon bitti. Min käre far kommer ner imorgon bitti med bl a stora stegen. Vi ska tapetsera om i mitt kök o få upp lamporna i taket som jag inte fixat utan stege. Till kvällen kommer även kära mor ner. Jag ser fram emot att få fixat de sista större grejerna i mitt nya hem men främst ser jag fram emot en mysig helg tillsammans med La Familia. Systeryster kommer upp till oss på lördag. Mys mys mys:)

Idag har jag varit glad o sprallig hela dagen, det måste bero på snön.
Ullet o jag var ute o åt mumsig lunch på en vegetarisk resturang. Det är toppen att ha Ullets arbetsplats till granne. Uppskattar att det är så enkelt att smita ner för en fika eller en lunch med henne.
Efter lunch var det shopping dax. Det är utförsäljning på Cervera:) Jag hittade den tallrik jag saknat sen två år o en sak som jag verkligen behöver...eller? Hur som helst en vrål snygg vinskalare (heter nog ngt annat fint på vinspråk, men det kan jag inte ännu) från George Jensen, som jag bara var tvungen att köpa. Jag ser fram emot att få inviga den på en Amarone imorgon. Jag tror allt att jag måste ta med far dit imorgon för expertis hjälp vid val av vinöppnare. Jag ska inte köpa en vanlig öppnare, utan en öppnare som jag avser ha under hela min livstid. Mmmm mycket gott vin ska öppnas framöver med min finvinöppnare:)


Ev kan mitt lyckorus bero på glädjen över de fina stövlarna jag fann på min lilla shoppingtur. Man mår så bra när man får shoppa lite:)

2 kommentarer:

Sivan sa...

Men åååhhh!!! Vill se tapeten!! Antingen får du ge mig en länk eller fota tapeten och visa upp här! Blev det någon av de vi tittade på i boken?
Kram

Anonym sa...

Tack för sällskapet igår!

Jag diggar stövlarna :) vill åxå ha...

// u :)