onsdag, februari 14, 2007

13 dag den 14:e

Jag har precis kommit hem från mitt premiär besök på Helsingborgs stadsteater. Det var på tiden att jag kom dit. Har varit med Hedlund o kikat på Trettondagsafton. En bra föreställning som på ett lättsamt sätt gav oss Shakespeare. En riktigt trevlig kväll. Tackar! Ska försöka hålla bättre koll på vad som går på teatern under våren o fylla på min i nuläget under stimulerade kulturkvot. Imorse mötte jag upp Amelojsan på SATS för ett skönt träningspass. Känns bra att vara där igen. Jag har haft lite paus då jag istället rusat upp o ner för trapporna med flyttlådor, färgburkar o annat skräp det senaste. Efter ett ordentligt träningspass var vi väl värda en jätte frukost. Vår frukost varade ända till kvällen. Så mysigt att bara sitta hemma o prata ikapp hela dagen. Det finns mycket att prata om bl a att Amelojsan o CF ska bli herr o fru Rosenblad till hösten. Jag blir helt till mig då det gäller bröllopsplaner. Jag är så glad för deras skull!

Största grattiskramarna till er vänner!
Det är stora grejer som händer i min omgivning nu. Bröllopsnack idag o igår byggde vi en barnkammare hemma hos Gullet. Det var riktigt kul att bygga babymöbler tillsammans o än bättre blev det t om av mumsig kladdkaka( Den var jätte god!!!)

Nu är det dags att krypa till kojs. Imorgon är en efterlängtad dag, jag ska åka o jobba. Det var länge sedan nu o det ska bli så kul o komma ut på båten igen. Känner att jag är nöjd då jag har hunnit med mycket under min ledighet.

2 kommentarer:

Amelie sa...

Hej gumman,

Ja det var verkligen en mysig dag men massa god frukost- och middagsmat!

klockan är sent och jag sitter vid brasan och är för pigg för att gå och lägga mig.

Stor kram på dig vännen min

från Rosenblad, inte Rosenblom, too be!

KRAM

Anonym sa...

Hej, tack för underbart teatersällskap. Efter en lång sovmorgon är det snart dax att åka och jobba. Det var skönt att inte behöva åka till jobbet kl. 6 imorse men men jag vet att du gillar det :)