lördag, oktober 21, 2006

Ibland har man tur...

...ikväll hade jag ordentligt med tur! Ops va konstigt det hade kunnat bli! Jag tar det från början... I fredags när jag var ute o sprang valde jag att bara ta med mig nyckeln till lägenhetensdörren o inte nyckeln till porten, då det även är portkod till den, vilket jag inte tänkte på ikväll, då jag enbart tog med mig den ensamma lägenhetsnyckeln. Glömde dock att portkoden ej är aktiv efter kl 22.00. Big OPS! Vad gör man när alla fönster i huset är släckta, förutom ett... kastar småsten på det o hoppas på respons-ingen respons! Såg framför mig hur jag tvingas sova i soprummet eller ta ett tåg till syster i Lund. Tack o lov, en granne valde att gå ut med soporna kl 23. Min räddning! Så här sitter jag nu o njuter om möjligt mer än vanligt över att vara hemma. Har haft en toppen dag. Dagen började på bästa sätt med 90 min yoga, fortsatte med storstädning o allmänt pyssel för att komma iordning efter flytten o avslutades med en mumsig middag på Bara Vara med trevligt sällskap. Fyra överblivna hoppare som ej är vana att göra planer för helgen samlades för attt äta gott ihop. Maten var utsökt o sällskapet av bästa sort. En trevlig kväll! Tack Ullet, Sophie o Tomasz:)

Igår var också en toppen dag. Hann med vad jag skulle o avslutade med att gå på bio med delar av familjen Hannervik. Jag kan rekommendera 'Djävulen bär Prada'- en rolig lättsam film. Skönt att få fly bort till en flärd full värld då ens eget liv inte är säskilt flärdfullt. Jag längtar till NewYork efter att ha sett filmen!

Nu ska jag bädda ner mig i en nybäddad säng...mmmm, det är en petite bonheure:)
Dagens I-lands problem: Jag har så många kuddar i sängen att jag har svårt att få ihop det med matchande örngott till alla kuddarna. Hmmm, jobbigt när det är svårt att finna tid för o tvätta i mitt pressade schema;)

Hoppas vakna av solen i ansiktet imorgon, isf blir det hoppning:) Ska sova med krampaktigt tag om tummarna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ännu en gång, tack. Sköna måndags skratt:)