onsdag, september 05, 2007

Möhippan

Jag myser fortfarande omkring med ett leende efter den underbara möhippe helgen i Dublin. Vi kidnappade Amelie i fredags efter en ganska normal förmiddag hos sömmerskan o avslutande lunch på(!) Råå. Amelie fick en bindel för ögonen, Robbie Williams i öronen o champagne i handen på trappen efter lunchen inför färden till Kastrup, för vidare transport till Dublin.
Amelie intet onnt anande vart hon är på väg... bara att!

Ulrika o Lotte, nöjda med att bubbel o att äntligen vara på väg.
Bubbel makes girls happy, Jag o Lotte
På Kastrup o Amelojsan har inte en aning om vart hon är på väg.
Amelie ser ljuset, men vet fortfarande inte vart rulltrappan för henne o vart hon ska:)
Lite vin till en pirrig brud
...o minst lika pirriga tärnor

Lite drink till en pirrig brud

Det var förlösande att äntligen vara igång med det som vi planerat o undanhållt Amelie så länge. Resan klaffade, vi kom fram till vårt gulliga boende, mer bubbel o tillslut även en mumsig middag innan vi gav oss ut i Dublins nattliv. Tjoho, I love Dublin, eller kanske irländare;)! Hamnade på ett oväntat läckert ställe. Från utsidan såg det ut som ett café, men det visade sig vara ett av Dublins bästa utetällen. Riktigt stiliga Café En Seine, på Dawson Street, i maffig jugend/art noveau-inredning, bra musik, härligt folk, ja ett ställe där allt stämde! A perfect match!;)
Galenskapen flödar på Café en Seine, man kan bara vara galet glad. Ulrika o Emelie




På lördagen var det fem trötta o glada flickor som möttes upp för frukost.

Starbucks kaffet är precis slut, men energin av det är där iaf. Amelie, Emelie o Ulrika redo för en shopping dag.

Vi spenderade dagen på stan med shopping o rosé.
Dagen gick upp o ner!
Rosén var vår räddning;)

Jag tror att jag vann shopping ligan. Hittade bl a de finaste skorna på länge:) Amelie hittade ett partyalternativ till de skjortor som hennes blivande make så gulligt packat ner;)

Landade tillslut hemma i vår enorma säng o minimala rum. Fnittrade, bytte kläder med varandra,, klev på varandra! bubblade o blev tillslut redo för ännu en kväll.

Kvällen bjöd på en visit på SM club- Vodoo Lounge där Amelie o Lotte jobbade för sex år sedan, det var dock inte SM club då de jobbade där!!! Vi kände oss aningens mall pla
cé- piffade, i klänningar o klackar, men drinkarna var goda iaf. Det övriga klientelet o Underground banden som spelade var inte riktigt vår melodi...
Emelie, Amelie o Ulrika undrar vad som egentligen försigår på övervåningen....
Serious talk mellan mig o Emelie

Party girls o kärlek

...o ännu mer


Vi körde en favorit i repris, satsade på ett säkert kort o besökte Café en Seine igen. De blev en minst lika trevlig kväll o kanske aningens mer kraftfull för oss alla.


Det var riktigt trötta, fnittriga o nöjda flickor som satte sig i taxin till flygplatsen i söndags. Det blev mindre sömn, om än någon;)

Jag ler fortfarande o ser fram emot att åka tillbaka i det snaraste.

Inga kommentarer: