måndag, september 24, 2007

Amelie´s möhippa nr 2

Amelie!

Vaknade med tuppen i lördagsmorse. Fulla av energi o förväntningar inför dagen. Lagade den sista maten, bakade bröd. Tjejerna började trilla in runt 12. Helt underbart med så härligt självgående folk. Alla hjälptes åt o det flöt på helt strålande.

Lotte i full action med maten. Det ser kaos ut, men det blev ordning

Emelie kniven, livsfarligt;) o Karin influgen från London.

Startskottet gick med ett glas bubbel o baguette hemma i köket. Fnitter, fnitter, fnitter, hihi, vi skulle snart överraska Amelie igen.

Tjejerna är redo o gömda i närheten av Waynes, i väntan på att Amelie ska dyka upp. Fv, Amelie von Platen, Pia Rosenblad, Josse af Petersens, Karin Kockum, Louise Reimers, Dagmar Ohlsson, (Lotte von Blixen Finecke, Emelie Samuelsson o Ulrika Larsson o jag saknas på bilden(tärnorna))

Amelie slutade jobba kl 15 o hade då bestämt träff med Ulrika på stan. Ulrika var bara tvungen att få i sig en kopp kaffe på Waynes. Vilket sammanträffande att Emelie också rusad in där för en kaffe, o att även jag ville ha en take away kaffe o att dessutom Dagge som var nere från Stockholm för att hälsa på sin nyfödda systerdotter, vill ha en kaffe. Amelie kopplade inte utan såg det enbart som ett sammanträffande, tills dess att alla andra tjejerna helt plötsligt var överallt runt henne. Hihihi! Underbart att överraska världens bästa vän!

Överraskad Amelie!


Vi samlade ihop oss o begav oss till Cantina o vår bokade linedance klass.

Josse, Louise, Lotte o Karin. ett par telefonsamtal senare hade vi löst det som Amelie hade bokat för dagen, de hon inte berättat för oss. Det var en del som var avbokat;)

Skratt o bubbel är inte bra för kordinationen, men roligt o varmt var det. Vi höll koll på vätskebalansen iaf;)
Efter lustiga steg till Candyman o Stupid ville behövdes en dricka o ordentlig dusch. Grand tog emot oss med såväl bar som SPA avdelning. Bastu, ansiktsmasker o bubbel.

Är det möhippa får man skrämmas lite med bruden. Klart vi skulle spöka ut henne;) Om än bara för taxi resan hem till mig. Skulle inte falla mig in o låt min vän springa runt o skämmas på stan!

Hmmm...svårt att välja, high heels eller skön sneekers

Väl hemma hos mig väntade massage, sminkning, mat o minneslådan. Jeanettan masserar

Vi hade så kul! Allt flöt på o vi kom t om ut på stan innan alla ställen stängde.

Spontan dans á la Jerry Williams o linedance

Kraftfull uppladdning hemma, kraftfullare på Zoo Bar
Lotte o Amelie. Titta inte in i kameran!;)

en galet rolig fortsättning med massa dans på Tempel. Heja Emelie o alla hennes kontakter som
gjorde vår kväll utekväll så smidig. Inte en kö för får del:)

Tidigt tidigt hamnade vi tillslut hemma hos mig igen(o vissa hemma hos Emelie) för ett par timmars sömn innan det var dag för brunch på Tivoli. Det är så skönt att ha gott om plats hemma för att kunna ha en sån här tillställning o att dessutom kunna erbjuda sovplats till alla.

Brunchen blev en perfekt avslutning på en riktigt lyckad möhippa. Jag tror att Amelie är redo att gifts bort till CF nu. Jag längtar redan till att träffa alla igen. Det ska bli så roligt att gå på bröllopet den 6 oktober.


Alla vi fyra tärnor som hjälpts åt att planera o genomföra Amelies möhippor är så nöjda o glada att det vi ordnat för världens bästa vän har blivit så bra. Vi har en deal att någon måste gifta sig snart så att vi får fortsätta o ha super kul ihop. (Det behövs iofs inte bröllop för det, vi har redan en hel del kul inplanerat, tjoho!)

Ni är underbara tjejer!

Emelie o Ulrika Lotte o jag

Jag har inte tagit alla bilderna själv, en del är ärligt snodda från Ulrika;)

Inga kommentarer: