onsdag, september 06, 2006

Havsutsikt, pistoler o ansiktsbehandling-Växlande

Jag har jobbat ett par dagar nu. Kul som vanligt. Hade en bilpatrull i måndags. Åkte med trevligt sällskap från Båstad till Helsingborg och var in o kontrollerade att allt sod rätt till i varenda liten hamn. Det finns så många mysiga ställen. Ett av guldställena är Kullen. Jag längtar efter att vara ledig o spendera en heldag bland klipporna där och en mumsig picnic korg.
Det var otroligt läcker att åka utmed kusten o se havet som var i uppror. Jag kan inte få nog av havet. Tycker om det som allra mest då det stora blå bara kokar o visar på sina mäktiga krafter under en storm. Inser att jag aldrig kommer kunna bo i ett hus med havsutsikt, inte för att det är dyrt...;) (eller jo bland annat), men främst för att jag skulle inte få något vettigt gjort. Jag skulle antagligen inte ens komma hemifrån. Ständigt skulle jag sitta o titta ut. I nuläget håller jag tillgodo med att kika ut över en stormhärjad park. Riktigt mysigt att sitta med en filt o en kopp te på balkongen.



Igår var en annan sorts dag på jobbet. Var hos polisen i Landskrona o sköt vilt på deras skjutbana. Nja, sanning med modifikation. Jag sköt inte vilt, men många skott blev det iaf. Det kändes bra till en början. Skotten satt där de skulle. Tror nog att jag kommer få ordning på det såsmåningom, men det kommer ta tid. Tur att jag är envis, synd att jag inte har tålamodet. Det tar en hel del på krafterna att skjuta, men kul är det. 150 skott senare var jag ganska mör. Ögonen och Glocken ville tillslut inte sammarbeta.

Efter skjutningen var det dags för mig o min cykel att tampas med den branta backen hem o motvinden. Halvvägs ringer telefonen. Blev inte ledsen då jag fick en anledning att skjuta upp kampen mot backen en stund. Jonas hade vägarna förbi... hihi, klart jag vill käka lunch. Skrattretande att jag skulle rekomendera ett lunchställe. Vi tog första o det visade sig var det bästa, Lagmarks

Jag ska bli stammis där!:) Hade jag haft en enorm magsäck och obegränsat med pengar hade jag velat smaka på allt gott. Bestämde mig tillslut för en sallad och ett glas vin. Lyxlunch!:)

Mmmmums.

Jag fortsatte på den lyxiga linjen igår. Bokade redan i somras tid för en ansiktsbehandling och igår var det dax. Hade lyckats pricka rätt även där. En jätte gullig tjej som tog hand om mig i skön miljö. Hennes första kommentar var dock lite skrämmande. 'Är du stressad eller har problem med magen?' Hur kunde hon se det så snabbt på mig... tydligen syns det på hakan. Jag som gnällt hela sommaren om att jag sett ut som en tonåring på hakan. Hmm... har jag varit stressad i sommar? ;) Nja, inte nämnvärt va...eller kanske lite. Det är förändring på gång. Jag känner att det lugnare tempot jag nu anamat det senaste får mig att må bra. Jag ska fortsätta så.

Igår kväll var jag o kikade på en lägenhet. den var fin, men inte helt rätt. Jag ska hitta en lägenhet på magkänsla. Det är skönt att jag inte behöver stressa fram något. Kanske kan jag t om göra en riktigt bra affär då jag kommer vara likvid efter det att Gbg lägenheten är såld. Det är bara invänta en stackare som behöver pengar fort.

Gårdagskvällen blev lång, jag är lite trött nu. Saffranslax och danska studier. Trevligt!:) Nu ska jag ta mig an denna dagen. Har lite roliga 'att göra' punkter i agendan. Ska njuta av sista dagen som 26åring. Jag förväntar mig nämligen extrema förändringar imorgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

Säg till när du vill dit igen. Jag kommer ner. Kanske inte för maten men ditt sällskap;)och gott vin är ju aldrig fel, the continetal style, vilken tid som helst på dygnet passar vin. Se upp för Sue Ellen;)